JAKSLAND - skridsikre kirkehynder


      Den skridsikre JAKSLAND-hynde forandrer den hårde kirkebænk til en bekvem og varm siddeplads, som svarer til nutidens krav til siddekomfort for kirkehynder. Hynden ligger fast uden fastgøringsmidler og uden indgreb på bænken/stolen.  
      På grund af JAKSLAND-hyndens specielle fremstillingsmåde, laminatkonstruktion og skridsikkerhed, har den en lang levetid, og man undgår helt problemer med knapper som samler støv og evt. falder af, at stoffet kører rundt og hjørner der bøjer op. Stof/læder kan glide frit over det trykudjævnende filtlag. Med denne opbygning kan hyndens gøres så tynd, at siddehøjden ikke påvirkes negativt.  
      JAKSLAND-hynderne fremstilles efter opmåling i kirken, så alle rundinger, hak og stolper m.m. bliver tilpasset. Hermed opnås et pænt helhedsindtryk. De færdige hynder bliver leveret og pålagt i kirken, og vi sikrer os derved, at hyndernes pasform er perfekt.
      • Leveres i alle tykkelser efter mål
      • Individuel tilpasning
      • Kendt for sin uovertrufne kvalitet 
      • Mere end 60 års erfaring 
      Overvejer I nye kirkehynder, så er vi  gerne til rådighed med professionel rådgivning, prøvematerialer, uforbindende opmåling og tilbud. Vi kommer i hele Danmark.